Revision [767]

This is an old revision of FindDomaene made by NyhavnsWebmaster on 2009-04-05 22:04:49.

 OM TS-MEDLEMSMØDET I KØBENHAVN, d. 7/3 – 8/3 2009
Tekst og foto: Annette Dres, sekretær i Nyhavns Skipperlaug og Eric Erichsen, TS-repræsentant i Nyhavn

Med over 80 deltagere var der lagt op til en aktiv weekend i København, hvor Nyhavns Skipperlaug havde inviteret til TS-medlemsmøde.
Lørdagens værkstedsaktiviteter foregik i Mølle Allé i Valby, hvor snedker-tømrernes fagforening, TIB 9, havde stillet lokaler til rådighed. Søndagens foredrag fandt sted i Nyhavn, hvor Sømændenes Forbund ligeledes gav husrum til TS-arrangementet.
38 skibe var repræsenteret. Herligt at opleve så mange deltagere; herunder en del nye i medlemsmødesammenhænge!

Liv i huset
Lige fra morgenstunden var der travlhed i TIB 9, idet TS-bestyrelsen afholdt møde, mens hjælpere fra Nyhavn forberedte dagens frokostbuffét, kage til eftermiddagskaffen og aftensmaden; hvor Maria fra BIRGITTE HELLE, lagde et stort stykke arbejde i madlavningen.
Der var indskrivning mellem kl. 11.00 og 12.00, og Verner Nielsen fra NH1 i Nakskov demonstrerede imens, hvordan man kan lave diverse splejsninger med tovværk som appetitvækker til eftermiddagens aktiviteter.
Herefter serveredes frokost, Jørgen Krumbæk fra Skipperlauget i Nyhavn bød velkommen, og efterhånden begyndte huset at summe af liv og engagement.
Indledningsvis blev der vist en film, hvor Lars Meinild demonstrerede, hvordan man kan isætte værk, en optagelse fra SVALAN i Nyhavn.
Der var om lørdagen oprettet 4 hovedværksteder, hvor medlemmer kunne cirkulere i løbet af eftermiddagen. Der var en naturlig gennemstrømning, så de kødannelser, Nyhavns Skipperlaug havde frygtet kunne opstå, var minimale.

Lus, høvl og klægkølle
I kælderetagen stod Lars Meinild sammen med Ole Brauner og Gert Stage for aktiviteter, hvor deltagerne kunne få hjælp til opgaver: Lære at isætte lus, og afprøve jern, værk og klægkølle på dæksmodeller, der var lavet til formålet.
Der var stor interesse for denne aktivitet, således havde 40 tilmeldte valgt at runde dette værksted i løbet af eftermiddagen.

Opstart af hjemmeside
I stueplan var der gang i opstart af hjemmeside. Olav Clemann og Jimmy Andersen fra BIRGITTE HELLE i Nyhavn havde gjort et fornemt forarbejde, så deltagere kunne få et praj til at lave en hjemmeside.
Trods de tekniske problemer og besværligheder der altid opstår med it, har nogle af deltagerne allerede fået deres hjemmeside aktiveret på Internettet.

PR til skibene
På 1.sal var der gang i andre computeraktiviteter. 14 deltagere fik lavet et præsentationsskilt til deres skib, og SKIBSBEVARINGSFONDEN har venligst bekostet materialeudgifterne til denne opgave. Desuden kunne man få lavet visitkort med info om og billede af sit skib.
Lotte Ott og Ditte Jørgensen skal også have en stor tak for at stille deres ekspertise til rådighed med layout i dette it-værksted.

Tov- og wirearbejde
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki